Home » All Post

[GEMPAR] Hampir 2 Ribu Warga Felda Palong Sambut Tian Chua – Bukti Fitnah Jahat Ditolak

Submitted by on March 29, 2013 – 11:51 AMNo Comment


Palong 2

Edytorial: 28 Mac; Bersempena dengan terbubarnya DUN Negeri Sembilan, SAMM N.Sembilan dan juga aktivis PKR telah menganjurkan sebuah ceramah perdana di gagasan Felda Palong 2. Ceramah tersebut menampilkan YB Tian Chua, Chegubard dan juga Ustaz Noor Azman Mohamad telah dihadiri oleh hampir 2000 penduduk felda. Ini satu berita yang sangat ngeri buat Umno dan Barisan Nasional, melihat orang felda bangkit untuk sekurang-kurangnya hadir mendengar maklumat.

Terdapat ura-ura akan berlaku serangan dari syaitan yang dikenali ke atas tapak ceramah di Palong 2 ini memandangkan antara penceramahnya ialah YB Tian Chua. Namun di atas persediaan yang sangat rapi oleh SAMM dan warga setempat, maka keadaan terkawal sepanjang program. Keselamatan hadirin adalah keutamaan yang paling utama.

Tahniah buat komrad SAMM yang hadir khususnya SAMM N.Sembilan dan SAMM zon Muadzam Shah. SAMM meneruskan rekod bersih penganjuran tanpa gangguan, dan kalau program SAMM diganggu pasti padah menunggu!

 

Tian dan Ust Noor Azman

Ustaz Norazman Mohamad berucap dan YB Tian menunggu giliran

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.